Jana Hluchá

Iridológ

K bylinám a prírode inklinujem už odmalička. Vždy ma fascinovalo, ako mi dokáže čaj od mojej starkej pomôcť pri tom, či inom probléme, či bolesti.

Dlhšiu dobu som bola len "konzument" čajov, tinktúr a iných darov prírody. No životné udalosti ma priviedli k tomu, že som sa alternatívnej medicíne začala venovať intenzívne a naplno.

Začala som s poradenstvom v oblasti liečivých bylín, neskôr oblasti úpravy stravy, až som pochopila, že človek je celok, ktorý potrebuje na uzdravenie aj niečo VIAC - pracovať so svojou psychikou. Psychosomatika má veľký vplyv na množstvo akútnych a prevažne chronických chorôb, či oslabení organizmu.

To ma viedlo k štúdiu v Akadémii metafyziky a duchovných vied, kde som vyštudovala odbor Spirituálny terapeut a Majster parapsychológie I. stupeň.

Stále som však pátrala, ako prísť na to, odkiaľ pramenia zdravotné problémy ľudí.  Dlhšiu dobu som vnímala, že existuje úžasná diagnostická technika a to Irisdiagnostika, ktorú som sa túžila naučiť. Pretože som presvedčená, že oči oklamať nedokážeme. Nie nadarmo sa hovorí: "Oči sú zrkadlom duše". A s týmto sa plne stotožňujem.

Pretože aj ochorenia na tele sú signály našej duše.

A tak ma moji "anjeli zaviali" k Ľubkovi Jánošovi, ktorý sa stal mojim učiteľom. Som mu nesmierne vďačná, že ma zasvätil do tajov tak úžasnej diagnostickej techniky.
V súčasnosti pracujem ako poradkyňa a terapeutka spoločnosti Serafin - prírodné produkty, kde pri svojej práci práve túto techniku naplno využívam.

Moje služby môžete využiť na viacerých miestach na Slovensku:
Turčianske Teplice - po osobnom dohovore
Prievidza - predajňa Veverička