Martina Šimonfyová

Asi už niekde v detskom veku som sa začala veľmi zaujímať o svoje okolie a nebolo mi ľahostajné ako sa ľudia cítia a čo prežívajú . Rodičia mi vždy vraveli, že som ako samaritánka, no ja som spočiatku význam tohto slova vôbec nechápala. Niečo vo vnútri mi však hovorilo, že pomáhať druhým akýmkoľvek spôsobom, je tá správna vec a toto je pre mňa tá správna cesta. Vyštudovala som andragogiku, ktorej hlavnou súčasťou je okrem pedagogiky aj psychológia, a tá ma pohltila natoľko, že som chcela vedieť, ako je všetko v našom tele prepojené a ako dokáže ovplyvňovať naše fyzické zdravie, či choroba našu psychiku a naopak. Najskôr som sa prihlásila na kurz reflexnej diagnostiky a terapie chodidla, na to som absolvovala kurz bankovania a moxovania. Reflexná diagnostika a terapia chodiel ma fascinovala a chcela som vedieť viac o diagnostikovaní rôznych oslabení a podráždení zo samotného organizmu. Naše telo je úžasný systém a samo nám napovedá, čo nie je sním v poriadku, kde potrebuje „údržbu“, resp. urobiť nejakú zmenu, no náš problém v dnešnej uponáhľanej dobe je, že nemáme čas ani chuť vnímať jeho signály  a často sa spamätáme až neskoro, keď nám už často niet pomoci. K Iris diagnostike ma priviedla intuícia, a preto som hľadala niekoho, kto by mala zasvätil do jej tajov skutočne čo najodbornejšie a oveľa viac mi vysvetlil je hĺbku, ako by som sa dozvedela na dvojdňovom kurze. Osud ma zoznámil s mojím učiteľom Ľubomírom Jánošom a moja intuícia mi šepkala, že to nie je žiadna náhoda. Veľmi pekne mu ďakujem za vedomosti, ktoré mi odovzdal.

Popri práci, ktorú robím, ma pomáhať ľuďom baví. No každý z nás sa musí pre svoje zdravie a psychickú pohodu rozhodnúť sám a musí mať vlastnú motiváciu, inak mu na jeho ceste k ozdraveniu organizmu nepomôže nik. Veľmi si prajem, aby ľudia neboli k sebe a svojmu telu ľahostajní, a preto chcem šíriť osvetu zdravého životného štýlu, k očiste organizmu a psychickému zdraviu.

sídlo: Nové Mesto nad Váhom
web: