Mária Pradová

Mojou charakterovou črtou je skúmať, hľadať podstatu takmer všetkého. Najviac ma však zaujíma človek, a to z každej stránky. Pochopiť spoluprácu fyzického tela a psychiky. To vo mne naštartovalo pátrať po najdokonalejších odboroch diagnostiky ľudského organizmu. Prešla som rôznymi seminármi a školeniami. Hľadala som vrchol holistického pohľadu na ľudskú bytosť. Dnes je mi jasné, že irisdiagnostika je tá najpovolanejšia holistická metóda pre rozlúštenie mnohých problémov človeka.
Dlhé roky pracujem ako masér.  Rôzne techniky, napr. reflexná masáž chodidla, ktorou sa taktiež diagnostikuje stav ľudských orgánov sa skvele dopĺňa s irisdiagnostikou. Iridológia ma presvedčila o svojich kvalitách v praxi, keďže som zástancom exaktnej vedy.

Vzdelanie:

• Kurz irisdiagnostiky - Ľubomír Jánoš (Asociácia iridológov Slovenska )
  • eLearning Academy Bratislava(irisdiagnostika, aromaterapia)
  • REMAS Piešťany(klasická a športová masáž, lymfodrenáž, kozmetická lymfodrenáž, bankovanie-vákuová masáž, reflexná masáž chodidla I, II, shiatsu-japonská masáž, masáž lávovými kameňmi, medová masáž, myofasciálna masáž)
  • ZAMAS Vrútky(aromaterapeutická masáž, biely medveď-tlaková masáž, mäkké techniky I,II, chiropraxia)

Viac info: www.marikasalon.sk

Certifikáty: